Skip to content

Personal Training

Met Personal Training kan je individueel onder begeleiding werken aan je sportieve doelen en mogelijkheden, je leefstijl en gezondheid verbeteren. PT is geschikt voor iedereen maar zeker ook als je geen goede conditie hebt, niet weet hoe je moet trainen of door ziekte of een ongeval (nog) niet in een groep kan of wilt trainen.

Met PT kun je heel snel een-op-een je doelen bereiken. Het is belangrijk dat je eerst een intake doet met de trainer (gratis). Tijdens de intake test uw trainer uw conditie en lichamelijke mogelijkheden en bespreekt met u open uw leefstijl. Aan de hand van de uitkomsten en de doelen die u wilt bereiken, stelt de trainer samen met u een trainingsplan op.

Tijdens uw PT-trainingsplan kunt u gratis deelnemen aan de groepslessen. Als u een per week PT doet alleen de groepslessen, als u twee of meer keer per week PT doet is ook de bootcamp inclusief.

Wilt u meer informatie over PT, neem dan contact met mij op. 

Dragana motiveert mij om te gaan sporten en iedere keer weer tot het uiterste te gaan.

Ik train nu ruim drie maanden samen met Dragana als mijn personal trainer en ik kan met veel overtuiging zeggen dat dat mij heel goed bevalt. In een paar maanden tijd heb ik geleerd hoe ik gezonder en beter kan eten met als gevolg een goede basis voor een fit lichaam.

Door een training op maat verleg ik steeds met kleine stapjes mijn grenzen weer. Daarnaast vind ik dat Dragana professionele trainingen geeft, zonder dat dit ten koste gaat aan het plezier.

Het belangrijkste van allemaal vind ik dat mijn motivatie om te sporten is gestegen en dat ik genoeg handvatten aangereikt heb gekregen van Dragana om zelfstandig te kunnen sporten.

Dragana onderscheid zich als trainer doordat zij zich continue blijft bijscholen over voeding, krachttraining en cardio.

Dragana is een top coach die ik iedereen kan aanbevelen! Zowel haar groepslessen als haar personal training bereid zij goed voor waardoor ze er voor zorgt dat je in elke les weer het beste uit jezelf naar boven haalt. Ik train nu ruim een jaar bij Dragana, volg bootcamp, hit, powertraining en personal training, en elke les is weer uitdagend! Door de groepslessen 6 kg afgevallen en vetpercentage verlaagd naar 20,5 %. Nu ik één keer in de week personal training volg werk ik ook aan mijn persoonlijke doelen: rechte houding, meer kracht en vooral nog meer snelheid krijgen tijdens het hardlopen! Komend seizoen is mijn doel 10 km onder de 50 min. te lopen en met de training van Dragana moet dat zeker gaan lukken!

Dragana weet je als geen ander op elk vlak te motiveren en enthousiasmeren!

Ons trainingsaanbod