Skip to content

Jouw Trainer

Welkom bij Fitness Discipline!

 

Ik ben Dragana Remeijsen, 34 jaar oud, personal trainer en groepsles-instructrice.

Twaalf jaar geleden ben ik met fitness begonnen, om dezelfde redenen als velen van jullie. Tijdens mijn studie kreeg ik last van mijn rug, werd snel moe en voelde me lusteloos. Er moest iets veranderen en ik moest in beweging komen!

Ik begon met groepslessen en fitness in de lokale sportschool en sindsdien is mijn leefstijl compleet veranderd in positieve zin en voel ik me 100% beter.

In 2007 ben ik professioneel begonnen met werken in de sport en fitness. Ik heb cursussen afgerond voor Aerobic, Pilates, Step, Tae Bo, Yoga en sinds kort heb ik ook de cursus voor International Personal Trainer behaald.

Omdat ik zelf het volgen van continu dezelfde lessen snel saai vind, gaat mijn voorkeur gaat uit naar het geven van verschillende soorten groepslessen. Tevens ben ik van mening dat ons lichaam op steeds andere manieren uitgedaagd moet worden om sterker en beter te worden. Sommige disciplines focussen meer op bepaalde vaardigheden dan andere disciplines. Deze afwisseling zorgt er voor dat je lichaam constant wordt verrast.

Mijn bedrijf Fitness Discipline is officieel gestart op 1 augustus 2015. Het idee is om mij meer te richten op mijn manier van het verlenen van diensten in de sport, en niet op de eentonige manier van les geven zoals dit veelal gebeurt in fitnesscentra waar ik ooit mee heb gewerkt. Op deze manier, door middel van verschillende acties en promotie, ben ik in staat om mijn klanten de beste service met zeer scherpe prijzen te bieden. Ook heb ik een speciale binding met elke klant die aan zijn of haar doelen wil werken.

Mijn bedrijf heet niet voor niets Fitness Discipline. Discipline is een sleutelwoord. Als je gedisciplineerd bent, kun je makkelijker en sneller je doelen behalen. Ik probeer dit te bereiken door het inzetten van mijn kennis en ervaring, met verschillende soorten trainingen en positieve energie en motivatie. Af en toe ben ik best ‘streng’ voor mijn klanten tijdens de training, maar ze waarderen dit omdat ik ze help om op de voor hun best mogelijke wijze hun leefstijl te veranderen. En soms hebben zij hierbij een extra duwtje in de rug nodig.

Meedoen aan personal training, groepslessen of bootcamp levert je veel meer op dan alleen een gezond lichaam en een gezonde geest. Het geeft je ook meer inzicht in je trainingen, voeding en gezondheid.

Dus: Do not search for excuses, find the reasons. Join us!

Voor meer informatie en vragen, neem gerust contact met mij op.